O
NAMA

Počevši kao obiteljska tvrtka s dvoje zaposlenih, FeroAluminij posluje još od 1987. godine. Trenutačno brojimo 15 zaposlenika, stručnih u svom poslu, koji svakom kupcu pristupaju individualno s ciljem maksimalnog zadovoljstva. Od samih početaka, naš cilj je bio široka ponuda koja će kupcu omogućiti da na jednom mjestu pronađe sve što mu treba.
Naša glavna djelatnost je proizvodnja građevinske aluminijske i PVC stolarije. Osim proizvodnje, vršimo usluge montaže i reparature te nudimo konzultacije i tehnička rješenja kako bi proizvod u potpunosti zadovoljio sva očekivanja.

Tijekom godina kretali smo se ukorak sa svim trendovima, a i dalje konstantno pratimo novitete na tržištu. Naše iskustvo je raslo, oprema je sve suvremenija pa uspješno pratimo potrebe tržišta za našim proizvodima.

Cjelokupni proizvodni proces odvija se u suvremenim uvjetima s najmodernijim strojevima i vrhunskim alatima, a kvaliteta proizvoda zadovoljava visoke tehnološke standarde. Sve to omogućuje nam brzu i kvalitetnu izradu, ugradnju i na kraju, dovodi do uspješnih projekata.


 

feroaluminij upravna zgrada

FEROALUMINIJ

Zajednički obrt za proizvodnju
građevinske stolarije od metala

Industrijska ulica 10, Pazin
(052) 688 240
info@feroaluminij.hr

MBO: 90636201
OIB: 71815239553
ŽR: 2407000-1158038831 otvoren kod OTP BANKE Pazin

KONTAKTIRAJTE NAS


Bez obzira imate li pitanja u vezi tehničkih rješenja i tehničke regulative ili pitanja u vezi estetike, obratite nam se s punim povjerenjem. Naši iskusni zaposlenici rado će vam pomoći kako biste s rezultatom bili maksimalno zadovoljni.

    *

    *

    * Polja su obavezna

    Partneri

    arenaturist Laguna-porec kamgrad partner wicona aluktim dormakaba geze